Skip to the content

SBF Start Up Challenge 2019

Počinje druga sezona TV takmičenja SBF Start Up Challenge, uz nagradni fond veći od 150 hiljada KM. Nakon vrlo uspješne prve sezone takmičenja SBF Start-up Challenge, Bosna Bank International d.d. (BBI) i Hayat TV u suradnji sa partnerima pozivaju mlade iz Bosne i Hercegovine, starosti do 35 godina, da svoje poslovne ideje i projekte prijave za novu sezonu [TV]TV takmičenja.
 
Prijave je potrebno poslati na e-mail: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com, a rok za prijavu ideja i projekata za drugu emisiju je nedjelja, 17. novembar 2019.g.
 
Više informacija, obrazac za prijavu, i promotivni video dostupni su na sljedećem linku: https://www.bbi.ba/bs/novosti/poziv-za-mlade-s-idejama-da-se-prijave-na-sbf-start-up-challenge

Poslovna informatika

Adresa:

Sjeverni logor bb, Mostar 88104, BiH

E-mail: pi@unmo.ba

Tel: +387 36 514 912

Tel: +387 36 514 929

Studij Poslovna informatika

Jedinstveni plan i program

Cilj studijskog programa je zadovoljiti identificirane potrebe tržišta rada u regionu. U okviru stalne saradnje Ekonomskog fakulteta i Fakulteta informacijskih tehnologija sa tržištem rada identificirana je nekompletna ponuda obrazovnih profila, i to profila koji će posjedovati kompetencije, znanje i vještineu oblastima poslovanja i informacijskih tehnologija (IT). Stalnim razvojem IT-a i njihovom integracijom u sve sektore poslovanja došlo je do potrebe obrazovanja menadžera i ekonomskih stručnjaka koji također posjeduju kompetencije, znanja i vještine iz oblasti IT-a, kako bi mogli na adekvatan način organizirati i izvršavati ekonomske procese organizacija.

Copyright © 2024 UNMO.ba